Om att känna sig nöjd och färdig med dagen 


Måndag igen, piggare än på länge och rivstartade veckan med att slänga massa gammalt skräp på återvinningen före jobbet. Rekommenderas! Lätt känsla av superman resten av dagen. 

Somamove på agendan och ikväll körde vi en pytteliten uppvärmningsworkshop, var kul att göra något lite annorlunda och sen flöt klassen på extra bra tyckte jag! Efter mojo flex gymmade jag och som jag märkt på måndagar är det tungt för bålen i knäböj, men OJ vad jag fick till marklyften bra istället. Riktigt bra skulderbladsaktivering och plötsligt blev jag dubbelt så stark. 

Nu är känslan ännu bättre så jag ska njuta av den, och kanske det allra bästa är kvar: ett avsnitt homeland säsong 5. Mot soffan och kvällsfikat! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s