Om att jag undrar vad du vill läsa här på bloggen?

HELLOFRIEND! (1).png

Jag har funderat länge på en liten uppdatering av bloggen, designen gjorde jag om för ett tag sedan och tycker den fungerar bra sålänge, men jag tänker på namnet. Det kommer ett nytt förslag inom kort och jag undrar också om inriktningen framöver. Så när jag lärde mig lite nya funktioner i olika program kunde jag inte låta bli att göra ett litet frågeformulär. Vi testar! Klicka HÄR  för att komma till formuläret, det är anonymt och det är bara fyra frågor så det borde gå snabbt. Om du hellre vill lämna en kommentar så gör det!

En reaktion till “Om att jag undrar vad du vill läsa här på bloggen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s