Om badrumsdrömmar

badrum-inspiration_vitt15x15_forband_mork-fog_hyllnisch_badrumsdrommar_2

badrumsdrommar_logo1

Jag har funderat hur länge som helst på att göra om i badrummet, men NU ska det verkligen bli av. Jag har prioriterat annat under tiden, fast jag ändå verkligen velat göra det och många vänner och bekanta har hunnit göra om både badrum, köpa hus, skaffa barn, bygga stugor och jag har känslan av att jag inte gjort nånting. Det har jag ju förstås, men inget badrum.

Idag är det en lugn söndag och jag har städat och ska göra matlådor ikväll så det finns inga undanflykter eller andra måsten, nu bänkar jag mig framför datorn och kataloger med papper och penna. Tack internet och bloggvärlden för allt som finns, pinterest är förstås en guldgruva och nån har startat bloggen badrumsdrömmar och där finns verkligen allt. Jag har ingen aning om vem det är men all internetkärlek till dig/er!

Det kommer bli något basic, det har jag egentligen ingen lust med men annars blir det aldrig färdigt, betalt eller sålt. Men helst skulle jag vilja spåna loss ungefär som på bilden och bygga in saker i väggarna, men förutom det positiva (inget städ under badkaret) och det negativa (går inte komma åt rör om nåt går sönder) så blir det inget utrymme kvar inne hos mig. Nåväl, ha en fin söndag, nu ska jag hålla vad jag lovat till mig själv och badrumsplanera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s