Om en solig rolig höstlördag


En sån dag! Strålande höstväder och jag började dagen med att få sova ut, 9 timmar i sträck för första gången på år och dar. Har det knte varit jobb eller något annat åtagande så har Charlie levt rövare eller jag haft hosta. Höll yoga för första gången på yogastudion och det gick fint, superroligt! 

Stannade till på bondens marknad på väg hem och köpte lite honung, handlade ett doftljus och pimpade nystädat toa, lagade lite mat och en tortilla española till ikväll. Cyklade till rödäng och grattade en sjuåring och en elvaåring och på väg hem en sväng förbi lotten och tog upp de sista potatisarna och morötterna. Oj som jag längtat efter en sån här hemmahelg. Nu vankas det kräftskiva! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s