Om ärofyllda instruktörsuppdrag

kickoff_forvaltningen_6781_160824_MPN (1).jpgFoto: Mattias Pettersson

Jag har världens bästa extrajobb, och nu har det utvecklats ännu mer. Jag nyper mig lite i armen vad saker och ting kan leda till. När jag var liten drömde jag om att bli reseledare och bo på Mallorca, när jag var tonåring åkte jag och mamma till Mallis och tränade nästan varje dag och då blev jag ännu mer bestämd, jag ville bli reseledare, och jobba med träning (helst musikalartist och barnklubb också). Sen har jag åkt på löparresor, träningsresor, och event och inspirerats av andra duktiga instruktörer och tänkt jädrar vilket roligt jobb de har. Jag lyssnar på poddar och avundas de som jobbar med träning på fler plan än att bara instruera, som att resa eller ordna events. Jag har sökt jobb som instruktör utan att få några, så jag extraknäckte med att sälja hudvårdsprodukter. Det ledde till att jag fick ha SPA-kvällar på Simhallen och plötsligt behövde de träningsinstruktörer. På den vägen är det.

Nu i höst och framöver händer ännu mer roligt! Jag fortsätter som vanligt på Iksu, det är där jag har min anställning och bas, mina fasta klasser den här hösten är måndagar med Somamove och Mojo Flex. Bodypumpen har jag vilande just nu och Yoga vickar jag så ofta jag har möjlighet. Den 22a oktober har vi inspirationsdag och då ska jag få äran att instruera i SomaMove! Jag teamade med Angela förra året i ett pass Mojo Flex, så det känns superkul att få ha en klass även i år. Bokningen öppnade idag så in och kika! Jag har redan bokat in mig på workshop i att stå på händer, yinyoga för höftböjaren, vinyasayoga och som vanligt slänger jag in ett danspass också, för att gå lite utanför min comfort zone och in i min glädje-när-jag-får-till-det-zone. Hiphop med Angela, det kommer bli grymt!

Min yogalärare Moa som jag gått väldigt mycket för ska fortbilda sig i det hon är lätt grymmast i stan på – assistering – och då har jag fått äran att få vicka för henne. Nån klass på Iksu och några klasser på Yogastudion. Så tacksam att få möjligheten till det. Först ut är i helgen, så torsdagsklass på Iksu och lördagsklass på Yogastudion.

Reseledandet då? Jodå, det blev så lyckat i Hemavan att det blir fler resor! Nästa år kör vi igen, resorna finns ute redan på www.systraribergen.se och jag är med som reseguide, fjällöpare och yogalärare (och fjällälskare i största allmänhet som ni vet)

Bilden är förresten från vår kick off på jobbet, då jag fick vara med och planera för ett prova-på-träningspass och hålla i en tredjedel av det med yoga.

4 reaktioner till “Om ärofyllda instruktörsuppdrag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s