Om hemlängtan och flygförseningar 


Sista dagen i Örebro var intressant och givande och framförallt varm pch solig. Tåget gick bra och på Bromma åt jag min red curry som vanligt, min förkylning är sämre än igår och jag började se fram emot att komma hem. Så allt gick bra tills skylten på gaten blev röd. Försening. 

Över en timmes försening och jag vill bara hem, hem, hem. Såklart, det vill väl alla. Men extra mycket när en är förkyld och extra mycket när det är en liten katt själv därhemma som har långtråkigt. Ingen vits vältra sig i självömkan men när det är så nära och en ställt in sig på något, då är det jobbigt (och varmt, varför blir det alltid så varmt?!) att bli sittandes på en flygplats. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s