Om en varm yogatorsdag

img_8611

Idag smällde det till och blev soligt och varmt igen. Augusti i september och det tackar vi umebor för som haft Oktober i Augusti. Jag hann börja tänka på hur skönt det vore med mer sommar och semester, just som jag börjat känna höstpepp.

Gick på yoga efter jobbet idag och kände hur välbehövligt det var för tankarna och även för löparbenen. Höfterna har visst inte direkt blivit smidigare av att jag sprungit mer än jag yogat. Kändes som den här kvällen då jag försökte mig på en snygg ”dansare” men den blev inte alls så graciös som den kändes. Skyller på klänningen men egentligen är det mest framsida lår och höft som sätter stopp. Men alltså nya tag med yogan nu, som jag saknat ordentliga klasser!

Bakvända dagen med mat har det också varit, jag har ätit mellis hela dagen för att hinna både jobba och lyssna på föreläsningar om hälsosamt åldrande och därför har jag nyss ätit en sen middag framför onlinerepris av i huvudet på Gunde Svan. Han mötte Ingemar Stenmark i slalom, jämarns alltså gubbarna är vältränade. Apropå hälsosamt åldrande liksom.

För min del känns det just nu som att det är löpning, skidåkning och yoga jag vill hålla på mig till jag blir 100. Kombinationen inne-ute, kropp-knopp, sommar-vinter, styrka-kondis. Jag säger perfekt! (PS. jag har inte räknat in valla, det är inte enkelt alls men jag tror starkt på att det kommer vara uppfunnet något annat när jag är 100)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s