Om veckans vespa

DSC_8934.JPG

Jag tänkte testa lite instagram-inspirerat tema. En bild säger mer än tusen ord, många bilder tar evigheter att redigera/välja och jag älskar formatet på instagram. Snabbt och enkelt, mycket bilder. Men alla har ju inte instagram och bilder jag fotat med kameran hamnar i datorn och inte i mobilen (om jag inte anstränger mig) så jag tänker, why not? En bild och en bildtext här också då och då. Som den här raden av vespor i Verona. Som inte är färgkoordinerad utan bara något jag gick förbi.

Vad tror ni? Hiss eller diss på lite spontansnabba bilder här då och då? (helt ärligt orkar en ju inte läsa långa inlägg hela tiden heller?)

4 reaktioner till “Om veckans vespa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s