Om att springa sig bakis

DSC_9004

Går det? Ja, bevisligen. Det är inte första gången heller. Om jag anstränger mig tillräckligt så tar kroppen ut sig och får huvudvärk och blir illamående. Spänningar som släpper och bildas kring axlarna och nacken och framförallt helkokko vätskebalans. Det var det värt! Hade en grym helg, känner ingenting i benen eller någon annanstans men däremot en tung känsla i huvudet. Botet har varit att laga favoritmaten pasta med skinksås, dricka massor med resorb och bubbelvatten och att röra på kroppen ikväll. Höstschemat är igång så det var somamove och mojo flex ikväll. Joggade till och från Iksu plus och det var härligt, klar luft efter en solig dag men med hösten löfte om höst i antågande. Jag minns sommaren med värme, bland annat Italien och den här heta dagen i Verona då vi helst hade velat bada i fontänen istället för fota. (Ungefär den känslan på min törst idag) Men allt har sin tid och nu längtar jag efter frisk höstluft och fina färger! DSC_9002

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s