Om 3 bra nyheter 

Tre bra nyheter som förgyller den här början på veckan:

  • Jag har en Tropical-jacka från Rivia sports som jag velat ha länge, och den matchar min sporttop jag hade sedan tidigare och känner mig skitsnygg och cool både på jobbet, på stan och på gymmet. Så gött att faktiskt vänta och spara och längta till ett köp! Worth waiting for.
  • Samma Rivia som ju också är en vän till mig ska få sälja sina kläder på Stadium! Nyheten kom ut igår och det är ju hur grymt som helst. Grattis Rivia!!
  • Clementinernas säsong är redan här! Fördelar och nackdelar med globalisering men hurra!

Firade det hela med att matcha hela outfiten och gå på CX för första gången på evigheter och avsluta med en Rivia-inspirerad bild med alla de här innehållen. Inte alls lika skarp och snygg kanske men helt klart inspirerad. (Har ni inte kollat in hennes webshop eller instagram så gör det får ni se).

 

4 reaktioner på ”Om 3 bra nyheter 

  1. Snygga mönster!! Tyckte det var lite likt en kollektion Adidas nyligen körde. Spanar in shoppen nu och wow vad mycket fint! 🙂

    Och jag är förresten såå förvirrad angående det här med clementin-säsongen, tänker att de ska vara goda först till jul men så äter man en nu och den smakar hur bra som helst?!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s