Om en sportig lördag

Ja, alltså det är inte jag som varit särskilt sportig idag, desto mer har jag kollat på sport. Jag började med yoga hemma inför att hålla klass uppe på Iksu Sport (!) och duschade där i lugn och ro. Cyklade ner och gjorde några ärenden och köpte med mig sushi och gick ner på kajen till Umeå beach tour. Lyckades pricka av pausen men hittade kompisar i ett tält med Rivia sports. Fyndade den blommiga ”Tropical”-jackan jag varit sugen på i flera år! Som vanligt härlig stämning att kolla på beachvolley, tyvärr lite kallt och mulet men mycket folk ändå. Björn Berg vann touren för fjortonde gången, det är som om tiden står stilla. Lite halvfrusen köpte jag med mig hemlagade dumplings och slog mig ner i TV-soffan (som jag älskar att ha en soffa igen!) och tittade på damernas triathlon och sedan det oväntade OS-guldet i mountainbike, vilken prestation! Imponerande tjejer, jag blir så peppad och sitter nu och googlar träningsprogram… kanske lite försent för OS, men lite nya träningspåhitt skadar aldrig. Och framförallt inser jag vid varje stort mästerskap hur mycket jag gillar att titta på sport, så lite mer soffhäng får det allt bli framöver också emellan varven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s