Om att göra eller inte göra på en Söndag

Startar söndagen med att försöka sova ut, blir väckt, inser att jag är nog ganska pigg, bakar scones och kokar kaffe. Läser ut en bok. Det var ungefär allt jag hade planerat den här söndagen. 

Är ovan att bara vara hemma, tänker att jag ska ta det lugnt och strunta i att försöka göra något ”vettigt”, sånt är ju egentligen helt ovettigt att göra på en söndag. Men det kan nog tänkas bli lite fixande för att göra fint, det behövs… Har börjat möblera om och det fick lite följdeffekter. Som det ofta får. Springa står också på listan över saker jag kan tänka mig idag, trots träningsvärk och tråkigt väder. Tyvärr är det jättejobbiga intervaller som står på schemat, det är straffet för att jag sprang söndagslunken i onsdags.

Och en sak till jag gruvat för i flera år. Om någon undrar varför det inte dyker upp några semesterbilder så är det för att datorns USB-portar och SD-läsare gått en gemensam plötslig död till mötes. Så är det något jag borde ta tag i idag så är det faktiskt att ta ett djupt andetag och klicka hem en ny dator. Det får bli dagens mål. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s