Om yoga på Bettnäs


Vilken start på dagen! Yoga ute på Bettnässand, gamla Bettan, med yogastudion och Moa. Det är de aom som driver kiosken som har dragit igång det, lite olika träningsformer vissa dagar under hela sommaren. Galet god frukost efteråt! Åt så jag nästan sprack av nybakt varmt bröd och supergott kaffe. Skön klass som vanligt och jag gillade sanden, lite annorlunda underlag som ibland underlättar och ibland utmanar. Har börjat gå en del på uteyoga och även praktisera själv, gillar kombinationen med naturen, någon idrott eller annan träningsform. Det finns så mycket som är yoga! 

PS. Sugen på gratis träningsvärk? Gör som jag gör på bilden så länge du kan och upprepa 2-3 gånger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s