Om hageldagar och sommarkvällar 

Hur kan det växla så fort mellan sommarkänslor och bister kallvår? Det är som att det fortfarande är aprilväder här i Umeå. Knopparna har slagit ut och det grönskar vackert, men igår haglade det på eftermiddagen! Sen sprack det upp och blev en ljuvlig vårkväll och imorse var det kallt igen (alltså mössa och vantar-kallt) och precis när jag skulle cykla till jobbet började det regna. Så det gäller att njuta av de kvällar som är fina!

Ikväll har jag haft sista bodypumpen för den här terminen, det börjar bli färre och färre inne på iksu och jag förstår alla som hellre väljer att vara ute. Just idag var det dock skönare att träna inne än de som körde burpees och situps i regnet på gräsmattan utanför IKSU.

Det är skönt med sommaruppehåll och vi får se hur det blir till hösten med just bodypumpen, jag ska inte ha något fast pass iallafall är tanken. Nu ser jag fram emot att förkylningen har släppt så jag får fortsätta springa på kvällarna, jag har införskaffat mig nya löpardojor också som jag längtar efter att prova – Saucony Kinvara, haussad till tusen i recensioner i tidningar och över internet. Har även beställt ett par Nike Vomero men de är mer för promenixer tänkte jag (det var som om nån drog ur en plugg på sko-shopping-fronten i Madrid, sex par skor på två veckor…!) Och så en bok om löpning. Och tre chicklits av Jojo Moyes. Jag är redo för semester redan!

En reaktion till “Om hageldagar och sommarkvällar 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s