Om friday mind set


Fredag. Tacobuffe på Corona till lunch (OBS för er som inte är Umebor,  corona, inte och…även om det är fredag), yoga och begynnande huvudvärk och där har ni en klassisk fredag för mig. Diskbänken är belamrad med disk, diskmaskinen är ren men ourplockad, papper över hela bordet för jag håller på med yogaklasser, löpprogram och annat. Nästa klassiker är tusen tankar av jag borde si och jag borde så. Städa så jag får ro att gå och lägga mig. Men jag kröp ner i badet istället med hett vatten och en av badbomberna jag fått av pappa i julklapp. Nu är det städat bland tankarna åtminstone så nu struntar jag i disken och tar det en annan dag! Trevlig helg! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s