Om en riktig rysare

Jisses macaronis vad spännande kvällens match blev! Jag konstaterade återigen att jag går alldeles för lite på basket men har valt guldkornsmatcherna senaste gångerna. Rysligt jämn fjärde SM-final mellan Lule basket och Udominate. Slutade oavgjort efter att Frida Aili kvitterat genom att sätta två straffar med 8 sekunder kvar av matchen. Fem minuters förlängning och publiken stod upp och skrek hela tiden och Lule tog ledningen och Umeå vände och vann. Galet bra. Skulle vilja åka till Lule imorrn och se avgörande final. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s