Om sommarinspiration

Ikväll hade Kii kvällsöppet och bjöd på sushi, livemusik och vårnyheter. Shoppade loss ordentligt, bland annat de här två gobitarna. Nästan bara second hand eller ingen shopping gör att jag slår till lite större då och då (typ en gång per år) och köper 4-5 nya plagg och de kan jag leva på läääänge. Det är historiskt dåligt vårväder i Umeå, igår vräkte det ner snö som idag håller på att regna och blåsa bort. Känns därför extra bra att ha nästa helg att se fram emot, då jag åker till Madrid. 

Ingen löpning ikväll utan jag har tokstädat och slängt, slängt, slänt massa gamla tidningar och annan bråte (ännu en grej som drabbar mig med ojämna mellanrum: städryck). Nu är det hög tid att laga middag och fixa matlådor, passar bra med sen middag inför Spanien. Typiskt att det är det svensk tid på väckarklockan imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s