Om var jag ska på semester 

 
Inte lätt att veta vad vi valt förstås och så mycket fina bilder och reseberättelser det finns från alla tre ställen (och fler ställen förstås) Men efterhand vi kollade priser, flygtider, boenden och aktiviteter så stod det snart klart. 

Det blir Gardasjön! 

Det finns alltså ett ställe på jorden, inom några få timmars avstånd dessutom, där det går att sola och bada i medelhavsklimat, äta pasta, cykla mellan vingårdar, springa i berg och kitesurfa. Dit vill jag!

SAS flyger till Venedig för billiga priser i juli och då får vi återse staden där vi åt gratis glass och åkte gratis gondol för femton år sedan för att vi var blonda och unga. (Återstår att se hur det blir den här gången… ) Därefter en vecka vid Gardasjön i en enkel bungalow vid sjökanten med utsikt över sjön och bergen, gångavstånd till kitesurfing-spot och cyklar att låna hela veckan ingår gratis. Tjohoo vad jag längtar!

9 reaktioner till “Om var jag ska på semester 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s