Om vinterväder och solskenshumör

 
Idag har det varit gnistrande väder, en perfekt vinterdag på alla sätt och vis. Jag tror jag är en väderknarkare, det fanns ingenting som kunde rå på mitt humör idag bara jag fick lite strålande sol, klarblå himmel, snötäckt stad och några minusgrader, sådär så det knarrar lite lagom under skorna men inte alls är kallt. Magiskt!
Det borde vara obligatorisk impulsiv friluftsdag, men det går också göra det bästa av det ändå och ta en lunchpromenad, se till att cykla/gå utomhus till möten och dricka varm choklad, äta apelsiner och titta på tulpaner det går ju göra när en kommer hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s