Om säkerhetsmarginaler på flygplatser…

  
Idag hände det som inte får hända. Jag blev inte ett dugg drabbad för jag  var i god tid, men stackaren framför mig hann bli rejält svettig. 

Någon hade skickat ett bagage på bandet som fastnat, jag tyckte de sa cykel. Allt stod still, alla flygbolag i hela terminal fyra, ingen kunde checka in bagage. Efter tjugo minuter hade det fortfarande inte kommit igång och då börjar det närma sig åtminstone min gräns för hur mycket marginal jag brukar ha. Inte för planet alltså men för oförutsedda händelser, speciellt om det bara är en inrikesflight.  Han framför som visserligen var först i den enorma kön som bildats tog det med ro men sa ”När går ditt plan? Jag böjar bli lite orolig mitt går om en kvart vad händer om jag står här?” 

Just då rasslade det igång och jag skickade iväg min väska och gick direkt till säkerhetskontrollen för att vara på den säkra sidan. Inte förrän jag är igenom där jag känner mig lugn. Så nu sitter jag på Joe & the juice (ärligt talat sitter jag lite utanför för de spelar ju JÄTTEHÖG musik?!) och väntar på flight homebound. Jag som alltid stannar i Stockholm vid tillfälle tycker den här gången det ska bli riktigt skönt att komma hem. 

Trevlig helg på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s