Om uppladdning och umeloppet 

  Nu närmar det sig rejält min vandring och jag är lite hostig och ganska nervös så jag prioriterade vila från skidor i helgen. Idag spenderade jag istället alla hjärtans-dag med den som varit överlägset bäst på att visa sin kärlek till mig under det gångna året, min vapendragare, spårare, sovsäcksvärmare och bästa vandringskompis Layla. 
Perfekt tajming att i år var det äntligen snö så umeloppet kunde köras från forslunda gymnasiet till Olles spår och så varvning. Såg flera kändisar som åkte och vi hejade och drack kaffe tills jag insåg att jag var för varmt klädd och sen blev för kall. Bra lärdom. Då gick de precis i mål och det passade att gå hem igen, drygt tre timmar ute i friska luften och nästan 8km vandrat med ryggsäcken. 

Trött men ändå fräsch och börjat bli mer peppad än nervös nu. Varvar den sista packningen med att äta semlor så är jag snart redo för torsdag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s