Om apans år

nya25cc258ar1

Så himla festligt, jag som just bloggade om apan King Louie och faktiskt har tänkt på det tidigare, att en slags målbild med året är att fortsätta min träning med temat att det är så himla coolt att känna sig rörlig och stark! Och så är det apans år! Enligt kinesisk astrologi kreativitetens och uppfinningsrikedomens år.

Apans år är aktivt och det sägs att det är bra att börja träna. Det är hälsans år och ett år då fler uppges mer utåtriktade. (enligt DN)

Det låter ju toppen, särskilt för det där med rolig träning! Jag hade ingen aning, följer inte kinesisk astrologi särskilt noga men min bloggkollega och kompis Towe är i Asien just nu med sin familj och har precis firat asiatiskt nyår. De hamnade mitt i en släktfest i Vietnam, det bästa som kan hända när en reser tycker jag! Fantastiskt kul att få äta middag hemma hos någon, det ger en helt annan upplevelse än någon känd restaurang.

dsc0242

dsc0283

Och det här utstrålar Asien för mig som aldrig varit där (förutom Shanghai en weekend då). Det skulle jag vilja uppleva någongång!

Alla bilder är från Towes blogg, tips är att gå in där och få lite reseinspiration om att resa i Asien med små barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s