Om härlig vinterenergi

Äntligen börjar det vända! Det är en fin vinterdag och jag ska se till att gå ut i ljuset snart. Har yogan, ätit rejäl frukost, pysslat på hemma och börjat få känslan av vårvinterenergi. Jag har sålt mina gamla skidor och vallat dem åt den nya tjejen som ska få ha dem, känns så roligt att de får fortsätta användas. Förhoppningsvis blir det en ny skidfantast som har många mil framför sig. Själv har jag blivit för tung, stark och duktig för dem. (HURRA!) Mer muskler och bättre teknik så jag klarar både längre stavar och hårdare skidor. Det är mitt mantra idag, inför att åka långpass imorgon. Jag HAR blivit bättre, starkare och målet nu är att fortsätta vara en GLAD skidåkare.

Jag har förresten precis skrivit färdigt Svenska resebloggars årskrönika 2015, om allt vi ordnade och gjorde förra året. Det var inte lite bloggresor som svenska resebloggare kom iväg på. Är så glad att jag och Towe kom på idén att starta nätverket!

2 reaktioner till “Om härlig vinterenergi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s