Om ett podtips

  
Det bästa med att det är snorkallt och måsta åka buss till jobbet är att hinna få en liten stund att bara sitta och vara. Jag lyssnar på pod, just nu är jag inne på Styrkebyrån av två PTs som pratar om styrketräning för kvinnor. Grymma, pålästa och fokuserar på att styrketräna för prestation och resultat. De lyfter tungt och de har sunda ideal och det är långt ifrån att de propagerar för att alla ska lyfta supertungt, men att alla kan få ut något av styrketräning. Mycket bra tips och mycket nörderi också, love it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s