Om ny release och ny kombo med Mojo Flex

  Nu är vårterminen igång och jag har haft mina första måndagspass. Det var riktigt skönt komma igång, men betydligt flåsigare på soman än jag minns. Nya releasen i mojo flex är superbra och det var kul att få presentera den ikväll, jag hoppas deltagarna ska gilla den lika mycket som jag gör.

Jag blev så glad också att upptäcka att det är en justering i schemat så indoor walking-passet som är innan slutar nu 5 min innan mojo flex och inte typ 20 min innan som det var i höstas. Det är en perfekt kombo! Jag körde den själv igår. 40 min indoor walking följt av 30 min mojo. Total tid 75min. Flås+rörlighet= bra start på veckan.

Det går ju naturligtvis alldeles utmärkt att komma på mitt soma move innan också (det är många fler än jag som är med och kör dubbelpass på måndagar) men det viktigaste är ju att det finns något för alla! Vinkade in några bekanta ansikten från IWn som inte hade en aning vad de gav sig in på men efteråt var de jättenöjda!

Du som är mer nyfiken kan läsa om när iksu lanserade Mojo Flex i höstas eller mer info på Mojo Flex hemsida

2 reaktioner till “Om ny release och ny kombo med Mojo Flex

  • Härligt att du kickat igång med träningspassen igen! Får se till att ta mig IKSU någon gång och delta på ett pass! 🙂

    Bytte webbläsare på datorn och fick då lägga till nya favoriter. Upptäcker dock att du har en bild på fliken när webbläsaren öppnar upp din blogg, själv saknar jag en sådan (kanske lite manhaftigt att favoritmarkera sig själv, men det är så bra om man ska kolla hur ett inlägg egentligen blev). Hursomhelst så undrar jag nu hur du fick dit din lilla profilbild som syns längst till höger på fliken när man öppnar upp din blogg. Är nämligen lite sugen på att ta efter det! 😉 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s