Om att ha eget vallaställ, garage och bil


Alltså ni skulle bara veta vilken liten livskvalitetsförbättring jag uppnått.

Förr: cyklade hem från jobbet, vallade skidorna lite (o)hjälpligt i hallen, cyklade med skidorna i fodral (som jag då tyckte var rena vinsten!) till närmsta skidspår eller till farmor för att låna bilen, åkte skidor oftast med dåligt fäste och sen tillbaka för att lämna bilen och så cykla hem igen.

Nu: Har köpt bil och har garage och har fyndat ett vallaställ på blocket. Kan gå ner och valla skidorna utan att ens ta på mig ytterkläder och lägga in dem i bilen på kvällen och på morgonen ta bilen till jobbet och sen direkt till bästa möjliga valfria skidspår och sen bara direkt hem igen och skidorna behöver jag inte ens bära upp i lägenheten för vallastället är ju ändå i garaget.

Precis så gjorde jag igår och ikväll har jag åkt första långpasset. Nydalaspåret är klart och öppet helt nu (konstsnöspåret på ca 4,5km vill säga) så det var riktigt härligt. -7 grader och lätt, lätt snö. På väg hem fick jag nödstoppa och handla dricka och kvällsfika men det var ju lätt som en plätt när jag ändå hade en egen bil och ingen tid att passa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s