Om resorna 2015

 Årssummeringar till höger och vänster, ibland gör jag och ibland inte. 2015 har varit ett ganska resande år, fyra större resor och summa summarum innehåller det typ allt jag behöver:

TRE resor med sol och bad varav hela två hade träning som tema. Tjohoo! Den ena med lillebror som jag rest en del med men det var alldeles för längesen (om man inte räknar när vi är fler förstås) och den andra med mina tränings- och instruktörskompisar på Iksu. Första gången för mig på Kanarieöarna och då smällde jag till och åkte dit två gånger samma år. Och så en sol- och bad med hela familjen och halva släkten för att fira att mamma har fyllt jämt. Ett kärt återseende av Spanien och en riktigt fin resa med härliga minnen.

En weekend med mina bästa kompisar och BFFs i resor, från tågluff till London. Nästa resa är redan bokad.

Utöver det är det Stockholm några helger, oräknerliga dagar, helger och veckor i Ammarnäs och så nån liten sväng till Danmark, Finland, Lund och Malmö för konferenser. Kanske har jag glömt något också, det vore väl för bortskämt men när det gäller resor är jag faktiskt rätt bortskämd. Jag har inte hunnit skriva om allt jag velat, men det får komma framöver. Första kvartalet på det nya året ska ägnas åt att åka skidor, yoga och ta det lugnt. Som en förlängning på jullovet.

Sen hoppas jag att 2016 blir ett lika bra år. Jag tänker: längre sommarsemester, någon slags luff i Europa, mer fjällen, en weekend så jag får dricka drinkar och prata spanska, kanske blir det någon fler släktresa och så någon sol- och badresa, gärna med tema surf. Och små weekends i Sverige med tema löpning, fjäll och yoga.

3 reaktioner till “Om resorna 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s