Om mina mest lästa inlägg 2015

recept örtschampo

Ja, det hade ju varit lätt att tro att det är något inlägg om träning eller resor som är mest läst. Jag har under året varit på ovanligt många kombinationer av dessa också, det är fjällöpning, träningsresor till Kanarieöarna, morgonjogg i Hyde park, men nej. Det verkar vara under kategorin ”andra guldkanter i vardagen” ni gillar läsa, recept! Mjölkfri mat- och bakning och så även recept på att koka eget schampo. Nästan 2500 personer har läst det inlägget bara i år och jag är dödens nyfiken om någon har kokat schampo också? Blev det bra? Har de också fått långt, tjockt hår som inte kliar i hårbotten?

December har satt fart på läsningen av recept på mjölkfritt julgodis av olika slag. Många undrar också vad det är för skillnad på en råsaftcentrifug och en kallpressad juicemaskin.


Det kan mycket väl vara så att det är skillnad i återkommande besökare som gillar att följa bloggen och de som söker på recept. Tittar man in då och då gillar man nog träning och/eller resor (eller mig!), annars måste det vara oherrans tråkig läsning. Jag är glad för alla tittar och det sporrar ändå kring recepten för jag har ett uppsving just nu vad gäller matlagning och bakning och det är väldigt kul fota! Och finns det något mer praktiskt sätt att spara recepten på än i en egen blogg? Älskar min handskrivna receptbok och min pärm med urklipp, men de är inte sökordsoptimerade direkt…

Topp 10 mest lästa inlägg 2015

Om att koka eget schampo (recept örtschampo)

Om råsaftcentrifug eller kallpressad juicemaskin

Om lördagsgodis – nyttig snickerskaka

Om recept på aroniamarmelad

Om tjuv-stuvade makaroner (mjölkfritt)

Om mjölkfritt julgodis

Om julgodis special

Om att fjällvandra med hund – packlista

Om mjölkfri chokladpudding

Hur många gula taxibilar finns det i New York?

 

 

4 reaktioner till “Om mina mest lästa inlägg 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s