Om nyårsafton

Sista dagen på året. Igår satt jag uppe sent i lugnet efter skidåkning och bastu. Jag har längtat efter att komma ner i varv och även om det är skönt utan skärmar så är det också skönt att gå igenom gamla mejl, inlägg, kommentarer och annat också, så det blev en blandning av dator och analogt. Jag drack ett te som heter ”Kloka tankar” åt min favoritchoklad (Lindts mörka med chili), filosoferade, summerade och planerade. Året har varit fantastiskt och jag tänker avrunda med bara sånt jag gillar.

Jag började morgonen med yoga följt av skidåkning. Det var klibbföre men döm om min förvåning när jag gjorde mina snabbaste 7,5km någonsin. Det ska firas med en öl i bastun innan det blir god middag med släkten i väntan på att skåla in det nya året.

Det här är mina fyra populäraste, alltså mest ”likeade”, bilder på instagram i år. Det speglar rätt bra vad jag älskar att göra och summerar ett år med mycket att vara tacksam över. Det får bli inriktningen på nästa år. Fjällöpning, Ammarnäs, Yoga, träning utomhus och så Umeå, strandpromenaden och centrum med alla aktiviteter.

Gott Nytt År!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s