Om att ta skotern överallt 

Jag älskar enkelheten här i Ammarnäs, speciellt på vintern. Trots att jag numera har bil så liftade jag till Sorsele med mamma och pappa och vidare till Ammarnäs med kusin. För här behöver jag ingen bil, skotern går överallt.

Igår tog jag skotern till gymmet och idag har jag varit till skidspåret och bara parkerade skotern direkt brevid, åkte 7,5 km och åkte sen vidare och tankade och till affärn och köpte spår- och ledkort för både skidor och skoter för säsongen. Lämnade bara skidorna mot skotern och gick in, handlade kortet och mina favoritchips och så ut igen och vips var jag hemma och bastun var eldad och vattnad så nu tar jag skotern ner på raningen till bastun också. Livet på en pinne.

Isarna är lite halvdassiga så det gäller att hålla sig uppdaterad men det finns färsk info på Ammarnäs spår och leder och titta på dagsaktuellt. De är så otroligt duktiga här som håller efter lederna!

2 reaktioner till “Om att ta skotern överallt 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s