Om mina barfotaskor – Nike studio wrap

nike studio wrap blackDet är jätte-, jättemånga som kommit fram och frågat mig på pass vad det är för skor jag har och vart jag köpt dem. De heter nike studio wrap och jag har beställt dem via Nikes egen hemsida men har sett att de finns på sportamore nu, verkar som de alltid har rea dessutom och så fri frakt och fri retur! nike studio wrap orange pink

nike studio wrap packa nike studio wrap greppetnike studio wrap blue green
Storlekarna är enkla, XS, S, M och L. Jag har ca 39 i vanliga fall och har två par nike studio wrap i storlek medium, M. Den nyare varianten som har mönstrade remmar i kors över är stummare i materialet än de första jag köpte, men det har gått ut sig och de är jättesköna i storlek efter att ha använt dem några gånger. Jag har dem på Soma Move och ibland i gymmet när jag inte vill vara barfota men komma ner på platten för att lyfta. Yoga gör jag gärna utan men de går att ha på yoga också.

Nike studio wrap movie

2 reaktioner till “Om mina barfotaskor – Nike studio wrap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s