Om hotell igen 

  Så var det dags igen, planeringsdagar med jobbet och det råkade i år bli två veckor på rad med konferensen i Danmark förra veckan. Såå mycket reser jag inte i jobbet egentligen. Nu är vi nästan på hemmaplan dessutom, imorse tog vi tåget en timme ner till Örnsköldsvik. Vi bor på elite hotel, nybyggt och väldigt fräscht. Fantastisk utsikt som man inte ser nåt av eftersom det är så mörkt ute… 
Testade gymmet och det var trångt men förhållandevis bra för att vara hotellgym. De liknar sällan iksu, och jag inser hur bortskämd jag är till vardags. Men en timme med det mesta ur mitt gymprogram jag följer, om än med några varianter, och så en del bålstyrka. Har börjat ladda inför skidsäsongen och valt ut några övningar jag tror kommer ge extra skjuts.

 Ligger nu nerbäddad i fluffiga lakan och riktigt ser fram emot att somna. Och sen vakna till hotellfrukost förstås. Godnatt! 

2 reaktioner till “Om hotell igen 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s