Om att träna sig pigg

  Jag gillar morgonträning om den inte är för hård. Imorse var det mojo flex på iksu plus som vanligt (bilden är från då), tyvärr möte på jobbet kl 8 så jag hann inte gå på CXen, annars är det en superkombo att starta dagen med. Bodypump efter jobbet och det gick så mycket bättre än i måndags så jag dansade i omklädningsrummet efteråt. Skön känsla. 

Nu är jag rejält trött men har hela veckan känt mig energifull och pigg, trots mycket träning och tidiga mornar. Jippie för det! Kanske är det någon av alla nyttiga smoothies jag proppat i mig som håller mig vaken hela dagar, förbi träning och hela kvällen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s