Om olika fredagar

bar american londonDet är redan en vecka sedan vi hade ätit himmelskt gott på köttrestaurangen i London och tog en drink på Bar Américain. Ikväll är jag hundvakt och sitter och kollar igenom bilder och tar det lugnt. Kontraster att vara tacksam över. Men vilket (i-lands)straff det är att ha seg dator och långsamt internet. Skulle vilja visa er så många bilder, men det kommer. Helgen blir till sånt, prio att rensa i mobilen också. Jag hoppas få till en joggingtur och ett gympass, läsa en hel massa ska jag göra och så blir det matlagning som vanligt på söndag. Men först, popcorn och en Johan Falk-film. Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s