Om en bra fredag 

  
Imorse startade jag dagen med yoga på iksu plus, älskar den starten på helgen. Jag hade dessutom förberett en riktig dundersmoothie med spenat, ingefära, mango, avokado, spirulina och aronia som jag drack före och efter. Cyklade strandpromenaden till jobbet och solen och sommaren fullkomligen sprutade. Checkad ut efter jobbdagen och var bara hem och vände mot flygplatsen. Två soliga och lugna flighter senare är jag i Lund och sitter på bussen mot kusin. Busschauffören pratar exakt som Zlatan och jag älskar att plötsligt vara mer än 100 mil hemifrån. Hoppas ni har en lika fin fredag! Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s