Om att planera och packa 

  Ikväll blev det båten igen, ketchupeffekten på de besöken i sommar, vi har planerat en hösthelg med löpning och vinprovning. Och när jag kom hem hade den här tidningen lämpligt nog trillat in genom brevinkastet. Håller tummarna för vädret så kan det bli typ den bästa helgen nånsin. 
I helgen blir det Lund och Malmö så det är dags att packa. Har en blivit lite för resvan om man totalt glömmer bort det till kvällen innan? Inte går det skjuta på till imorgonbitti heller (vilket annars har hänt flera gånger) för då är det fredagsmorgonyoga och den missar jag inte i första taget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s