Om en hemmadag

  Jag har haft en riktig hemmadag idag. Enda turen utanför lägenheten var att åka och handla i lugn och ro (tur det för det här med storhandla är inte min grej riktigt) och sedan har jag packat upp, städat och kokat egen marmelad av arobianär som har legat superlänge i frysen och väntat på att förädlas. Jag hade velat träna triathlon i Holmsjön men ryggen spökar och då vill jag inte pressa den, så efter jag bakat scones för att ha något att testa marmeladen på tog jag ett bad istället. 

Nu sitter jag här och klockan är midnatt, golven luktar nyskurade och jag har tänt ett ljus för nu är det faktiskt mörkt ute. Scones till kvällsfika med min första egenkokade marmelad som blev magiskt god. Älskar att njuta av kvällslugnet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s