Om att bli porträtterad i tidningen

  Häromdagen gjorde vk en intervju med mig och den blev faktiskt riktigt fin, ovanligt att läsa om sig själv bara. Jag fick gå och köpa en papperstidning eftersom jag är snåljåp och inte har plusabbonemang, men jag tycker ändå att tidningen ska läsas ”på riktigt”.
En hel del om alla resor och all träning, om hur det gått från fotboll i sandåkerns sk och tågluffande med resedagbok utan å, ä, ö till triathlon, gruppträningsinstruktör och Sveriges största resebloggportal. 

Kul att så många tittat in här efter det och alla ni som hört av er som läst! 

PS. Jag kan inte stå på händer än men jag jobbar på det… Fortsättning följer på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s