Om ett mål jag missat

  Bild: pool i cabo roig i väntan på morgonsimning

Tio minuter för tidig till iksu som tydligen öppnar 07 på sommaren, sitter jag och funderar på mål. Jag kan inte riktigt komma på ett mål jag missat, förutom under 55min på milen, men det betyder ju inte att jag klarar allt jag tar mig för eller att det blir som jag tänkt alltid. Jag bara ändrar nog målen i tid tror jag. 

Ibland kan jag faktiskt tänka att jag borde nog satsa mer, våga riskera att misslyckas. Men det är också ganska skönt såhär, jag gör så mycket ändå.  En löparcoach lärde mig ett klokt råd, ha tre nivåer på målet. Guld, silver, brons. Det går anpassa på både träning, löneförhandlingar, att göra-listan osv. Det är ett bra sätt att tänka tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s