Om länkkärlek

träningsbloggare rosa skrotJuni är slut och det är dags att summera den här träningsbloggutmaningen med lite länkkärlek och det går ju bara inte att göra utan att välja temabild med en annan tränings (och rese-)bloggare Lisa – livet från den ljusa sidan. Vi hade följts genom bloggarna en tid och när jag och Maria var i Stockholm mötte vi upp på Rosa Skrot och körde ett svettigt ryggpass. Det är väl det bästa med cyberspace när man får träffas på riktigt också!

Förutom Lisa så är det fler träningsbloggar jag läser och inspireras av. Petra Månström, Lovisa ”Lofsan” Sandström, Träningslära/Jacob Guidol och Fitnesscoachen ligger i topp på de jag läser nästan dagligen, annars läser jag mycket krönikor i Runners world och andra artiklar om träning. Och ärligt talat finns det sjukt mycket skräpbloggar om träning också som mest handlar om proteinpulver och #aldrigvila (mest idiotiska hashtaggen i världshistorien om ni frågar mig) så det gäller att vara lite uthållig tills man hittar de bra inspirationskällorna.

Tack för den här utmaningen Upp och hoppa! Kika gärna in på min instagram också, tänkte göra lite länkkärlek där också, där är det helt andra jag följer och inspireras av!

En reaktion till “Om länkkärlek

  • Länkkärlek for the win! Ska in och kika på Fitnesscoachen, det är den enda jag inte känner till av de du nämner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s