Om ljusa sommarkvällar och varför jag skriver 

 Ännu en sommarkväll med vänner, som jag längtat efter den här tiden. Fördelen med att bo i sin gamla hemstad är att många kommer tillbaka då och då och hälsar på familj, och då ses vi som bor i stan också. Det går oftast alldeles för länge mellan gångerna men förr eller senare är det dags och då är det som det alltid har varit! En god pasta på vezzo och flera timmars uppdateringssnack, perfekt måndagkväll om ni frågar mig.

Varför jag skriver då? Temat på träningsbloggutmaningen alltså, ja det är en vana som blivit kvar. Det är avkoppling för mig, som en slags dagbok även om den inte är alltför privat. Det har jag en riktig, hemlig, dagbok till. Jag sitter återigen med mitt nya goda sommarte jag fått av mamma och lyssnar på diskmaskinen och klockan, träningsväskan för imorgon är packad och jag tar några minuter att varva ner. Att skriva om träning är bara naturligt, jag ger ju inga direkta tips på träning så det är väl förhoppningsvis någon som kanske blir inspirerad, annars är det också ett sätt för mig att samla och komma ihåg för min egen skull bara. Nog för att jag har en träningsdagbok också… Och en femårsdagbok… Men sen är det slut på dagböcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s