Om after work 

  Igår körde vi en spontan after work på invito jag och några kollegor. Jag åt en pizza, första gången där, och vilket annorlunda utbud. Här snackar vi inte vanliga hawais inte. Jag som inte äter/dricker mjölk är van att äta pizza utan ost, det är helt okej, men eftersom det bara är komjölk jag mår dåligt av så funkar det med get. Så vad tror ni om den här kombinationen:

Chévre, rödlök, betor tryffelhonung, rostade pumpakärnor och ruccola. 

Den var så god att när jag vaknade imorse var det det första jag tänkte på.  

Ikväll blir det något liknande, den här gången med gamla gymnasiekompisar. 

Trevlig helg! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s