Om att testa triathlon

 Jag har varit sugen att testa triathlon och igår blev det äntligen dags! Extra kul att ha kompisar med sig och lite nervös var jag allt, mest för löpningen, men det gick fint! Växlingarna gick också helt okej, superbra att testa ett helt lopp och få lära sig hur allt funkar. Otroligt god stämning bland alla, vi passerade växlingen 5ggr var och alla hejade varenda gång man möttes med ett ”bra jobbat” och ”heja på”. 

Det sägs att det var 18 grader i sjön så med våtdräkt var det ju som en sommardag. I övrigt var det grisväder med ösregn och blåst så det kan bara bli bättre. Jag kände hur pannbenet tjocknade och hur jag slappnade av när vädret blev sämre igår eftermiddag. Även om jag efter klassikern svor på att aldrig mer träna i grisväder om jag inte måste så verkar det vara min grej. Hälften är slagna redan av att de inte ens dyker upp, man har något att skylla på om det känns tungt och långsamt, känslan av att ha gjort det blir minst dubbel och det kan bara bli bättre sen.

Längesen jag kände den där genomtrötta känslan i kroppen och att få duscha och kvällsfika och sen hoppa i säng. Bästa som finns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s