Om resplaner, del 2

 Det har varit tyst några dagar, jag har jobbat, tränat och packat och laddat för nu drar jag på semester en sväng till! 

Det här med bloggutmaningar förresten, nu när jag har lite tid filosofera, jag är klar med #blogg100, även om jag missade två lördagar när jag var i stugan och helt enkelt gjorde annat. Vad gäller juniutmaningen så ja träningskläder jag minns – Ja det är många! Kanske mest allt baggy vi hade när jag spelade basket. Så långt från dagens tajta funktionskläder man kan komma.

Ett brev till min gympalärare det vill ni inte läsa för jag är fortfarande lite sur över att jag inte fick MVG för att läraren inte såg när jag höll en basketlektion för hon var på aerobics.  Världens sämsta argument någonsin.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s