Om mitt stoltaste ögonblick

vansbrosimningen målgångMitt stoltaste ögonblick är utan tvekan när klassikern var klar. Alla målgångar i klassikerloppen var en grym känsla men högst av alla var den sista, Vansbrosimningen, då vi klarat hela året och gjort en svensk klassiker. Det är förresten vårt lopp som är med nu i SVTs serie En svensk klassiker! Vätternrundan som sändes i måndags var också den som vi körde, däremot Lidingöloppet och Vasaloppet var med på förra TV-säsongen. Såhär ganska precis ett år efteråt kan jag knappt fatta att jag gjort det, overkligt men ändå så självklart. Såhär i efterhand känns det som att det gick ganska lätt ändå, men nog var det träningstimmar, utrustningsinköp, planering, förkylningsskräck och nervositet bakom….. Men det var det värt!

Alla racereports och inlägg om klassikern finns under kategorin En Svensk Klassiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s