Om att koka mer schampo

Igårkväll hade vi en riktig hårkväll jag och ”svägerskan”. Det var dags att koka schampo igen och vi följde mitt gamla recept och den här omgången kokade vi på 3 dl kamomill och 1 dl ringblommor i örtavkoket. Vi hoppade helt över sulfatet som gör att det löddrar, eftersom det inte är så nyttigt. Har testat att göra det helt utan paraben tidigare och nu har jag äntligen hittat ekologisk konververing också. Från organic makers, och deras hemsida är så snygg så jag vill köpa allt. Handlade förutom kamomill och konservering hem ingredienser till saltvattenspray som vi kokade ihop, recept kommer, innan Sofie hjälpte mig att slinga håret sommarblondt.

En reaktion till “Om att koka mer schampo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s