Om en träningsform jag inte förstår

MMA. Det är en träningsform jag inte förstår. Mixed Martial Arts. Jag förstår egentligen att det kan vara populärt att vilja utöva, och jag kan förstå att det är bra allroundträning, kampsport är i regel det, men jag kan inte begripa hur det kan ha blivit en sån publiksport. Att folk vill se andra tävla i att kampa i princip helt utan regler. Men människan har väl genom alla tider gillat gladiatorer och slagsmål till döds och sånt. Men det är ju 2015 nu? Jag gillar det inte.

3 reaktioner till “Om en träningsform jag inte förstår

  • Mm jag håller precis med, förstår träningsformen (som säkerligen är grymt bra) men riktiga fighter för publik har jag åtminstone inte fattat hittills.

  • Kan nog hålla med, även om vår träning (Tapout XT) är inspirerad av MMA-träning. Fast det är ju bara träningen kvar (blandat med lite annan träning) och själva fightingen är ju borta… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s