Om träning när jag är 65

Jag tror att när jag är 65 så ser förmodligen världen lite annorlunda ut och förhoppningsvis är både jag och alla andra starka och friska och (tyvärr?) kanske inte ens nära pensionsålder. Så jag tror inte 65 kommer vara någon särskild ålder, jag kommer definitivt åka längdskidor och jag hoppas kunna springa men jag tror ändå att jag kommer ha en hund att promenera med så om jag inte kan flåsa fram så gör det nog precis ingenting. Jag har förmodligen yogat i över trettio år då, så vem vet vilka asanas jag kan behärska?

5 reaktioner till “Om träning när jag är 65

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s