Om räkfrossa

 Äntligen har jag också åkt räkbåten! Jag har varit på räkfrossa med mina jobbarkompisar ikväll. M/S Sandskär som båten heter kastar loss från en av restaurangbåtarna i Umeälven, sjöbris, och tuffar nedströms nästan ända ut till havet innan den vänder tillbaka. Under den precis två timmar långa resan fick vi äta så mycket räkor, bröd, dillmajonäs och chiliaioli vi bara orkade. Riktig räkfrossa och jag tror de gick back på chiliaiolin ikväll tack vare mig. Alltid lika trevligt att se en stad från vattnet, och oj så mycket fina stugor det finns!  
     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s