Om att gå i mål med en kurs

IMG_2837Nej jag har inte sprungit Stockholm marathon som så många andra idag. Jag har skrivit hemtenta. Jag har gått i mål med vårens distanskurs i nationalekonomi och det känns typ såhär som när jag gick i mål efter min första (och hittills enda) halvmara på höga kusten 2013. Sliten och trött men ändå glad. Skönt att det är över. Nu är den ju förstås inte rättad än men ändå, den är skriven iallafall. Jag svarade på alla frågor och det brukar räcka långt, peppar peppar.

Jag har lärt mig massor och nu ska jag först skynda mig upp på kvarvarande stund av brännbollsyran (cupen) och sen inta strandpromenaden med en joggingtur för att reflektera allt. Jag har kommit på massor med tankar jag inte riktigt hunnit tänka klart. Som det här med att vår ekonomi är uppbyggd kring att arbeta och att arbetet har antagit en form med först industrialismen och sen IT-eran som vi inte mår bra av. Inte säker på att alla mådde bra av präster, adel, borgare och bönder-samhället heller men jag behöver filosofera vidare på det, och solen och den glittrande umeälven kallar.

Ha en fin kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s